HTML

.

Modellkedni? Szépség, kaland, csillogás, pénz az egyik oldalon. Átverések, kihasználások, lehúzások a másikon. Becsaptak? Rádmásztak? Megfenyegettek? Van egy sztorid? Küldd be! info@diamondhostess.hu

Friss topikok

  • fotós: A szerződés valószínűleg egy ún. Modell Release volt, ami ahhoz szükséges, hogy a fotós stockphoto... (2009.03.02. 16:07) Ingyenmunka
  • barbie83: Szisztok! Végigolvastam a blogot és feltűnt, hogy mennyire józan gondolkodású itt minden lány. Jól... (2009.01.31. 05:14) A lebukott pornómodell
  • Beeg Feha: Október van... ;) Én állat meg félhavonta idenézek hátha valami, de semmi!!! Kár érte. (2008.10.13. 10:52) Pihenő
  • Beeg Feha: If you put it that way: ez eszembe sem jutott, de látom benne a logikát. (2008.07.03. 19:10) Szépségverseny díjkiosztó dívánnyal
  • RosszQtya: szivatnak anyám stop :o) (2008.06.27. 19:51) Kalandok a milánói reptéren

Linkblog

2008.07.02. 17:29 Mao elvtárs

Szépségverseny díjkiosztó dívánnyal

 

Itt van a történet, amit mindig gyanítottunk, mindig ismerős ismerősével történt, de még senki nem vállalta fel névvel.

Most sem.

Írónk szeretne a névtelenség homályában maradni, így kérlek, továbbra is városi legendaként kezeljétek a történetet - a magam részéről valószínűnek tartom, hogy nem csak igaz, hanem általános is a jelenség.

 

Részt vettem egy szépségversenyen. Tulajdonképpen majdnem minden nagyon korrekt volt, és összességében nagyon jól éreztem magam én is, meg a többi lány is, akik ott voltak. Egy induló cég keresett reklámarcot, erre hirdettek versenyt.

Jól kezdődött. Egy elegáns budapesti szálloda különtermében, kedves és szép hostessek között volt a casting, még aznap felhívtak, hogy bekerültem a tízbe. Másnap el kellett volna menni egy forgatásra, de már Balatonon voltam addigra, és azt mondták, nem lesz baj. Utólag mesélték, akik voltak, hogy nyilvános helyen volt a műsor és sok járókelő megállt, hogy nézze a forgatást.

Maga a verseny egy héttel később volt. Közös indulás, luxusszállás, már útközben is mindent megkaptunk, amit csak akartunk, látszott, hogy nem sajnálják a pénzt. A díj sem volt éppen rossz, fél éves szerződés, havi 1500 EUR, fashion modell munka, havi négy nap, de a részvételért is fizettek, nem is keveset, máshol ennyiért "egyéb feltételeket" is támasztanak. Úgy tűnt, hogy a megbízó cég komolyan gondolja, de úgy voltam vele, ha nem is lesz minden úgy, ahogy ígérik (mert valami bibi mindig van), akkor is jó helyen elvagyok egy darabig. Szerződés volt a részvételről, nem volt benne semmi extra, kivéve azt, ha megszegem a feltételeket, nem veszek részt egy programban vagy balhét csinálok, akkor nem jár a részvételi díj és a versenyből kizárnak. A lányok tényleg gyönyörűek, az ismert nagy szépségversenyeken nem mindig látni ilyen szépeket. Volt egy-két átlagosabb, de legalább öt-hat olyan, akik tényleg bárhol győzhettek volna. Sokat dumáltunk a csajokkal, voltak közöttük Miss World, Miss Universe és Miss Balaton döntősök is, de valahogy valami mindig hiányzott a nyeréshez, és voltak tippjeink, hogy mi.

Végig velünk volt egy szervező, aki a céget képviselte. Megérkezés: luxuspanzió, felzászlózva a cég címerével, hangulatos szobák, minden igazán szép volt. Első este nem kellett semmit csinálni, kaptunk egy jó vacsorát, volt egy jó hangulatú eligazítás, aztán korai alvás.

A másnapi reggelinél derült ki, hogy két lány eltűnt, ők nem is töltötték a szobájukban az éjszakát. A kísérőnk pedig nem tudta elérni a főszervezőt. Ettől függetlenül elkezdődött a nap, de mindenki aggódott. Délelőtt koreográfia, ruhapróba. Az ebédnél került elő mindenki, kiderült, hogy együtt voltak. A szerződés szerint a két lány, akik eltűntek, a továbbiakban nem vehettek volna részt, a koreográfiát sem tudták, de a főszervező simán kijelentette hogy ők is részt vehetnek.

Ettől eltekintve a nap jó volt, smink, fotózás, videózás, vendégek fogadása hostessként (Porschék és Ferrarik között), majd a vacsora alatt kifutó (divatbemutatóval egybekötött szépségverseny), végül eredményhirdetés.

A győztes az egyik lány lett, aki tényleg a legszebbek között volt. A negyedik helyezett is gyönyörű lány lett, tavaly playmate volt. A második-harmadik pedig az eltűnt kettő, akik ki tudja, hol voltak, mit csináltak és miért kivételeztek velük, de van ötletem. Szöveg persze volt (az egyiknek mestruációs görcse volt, a másik meg elkísérte és fél éjszaka gyógyszertárat kerestek, na persze).

Pont azt beszéltük a csajokkal idefelé, hogy végre egy rendes cég, ahol nem az megy, hogy az kapja a díjat, aki szobára megy a szervezőkkel. A többiben egyébként nem volt gond, az esti partin persze bepróbálkoztak a vendégek, de a kísérőnk ahol tudott, kimentett minket, a pénzt is rendben megkaptuk, szóval összességében nagyon jó volt és örülök, hogy elmehettem, de azt hiszem, szépségversenyen többé nem indulok. Az csak a "nagyon céltudatosoknak" való.

4 komment · 1 trackback

Címkék: szépségverseny szereposztó dívány


A bejegyzés trackback címe:

https://modell.blog.hu/api/trackback/id/tr42549941

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.17. 12:37:16

Szépségverseny díjkiosztó dívánnyalModellek viszontagságait taglaló blog - minden, amit sejtettél, de sosem hitted igazán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloggernorber 2008.07.02. 23:49:48

Szánalmas ez az egész.Rossz pénzéhes r...ok!Mind 1töl 1ig!

Beeg Feha 2008.07.03. 17:02:19

Egész jó a sztori, de ha nem tévedek még most is csak találgatunk, mert nem az nyerte aki eltűnt, szóval... Vagy manapság már a második helyeket is "úgy" osztják???

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.07.03. 18:18:41

Beeg Feha: az én értelmezésemben az első díj (a valódi munka) azé lett aki tényleg alkalmas a feladatra, a többi meg... na itt lehet találgatni és összehasonlítgatni más versenyekkel.

Beeg Feha 2008.07.03. 19:10:54

If you put it that way: ez eszembe sem jutott, de látom benne a logikát.
süti beállítások módosítása